Kom jij genieten van een Zen - Momentje?

Je haar voeden en herstellen met olie en aromatherapie.

 

Een ZEN-momentje met een op maat gemaakt treatment van natuurlijke en etherische oliën en een heerlijke hoofdmassage. Inclusief natuurlijke shampoo, hydraterende conditioner en ecologische styling.

 

Voed en herstel je haar diepgaand dankzij een op maat gemaakt treatment van olie. 

De verschillende plantaardige oliën werden zorgvuldig geselecteerd en zijn één voor één rijke en weldadige essenties uit de natuur. Ze herstellen de haarvezel van binnenuit en zorgen ervoor dat je natuurlijke haarvezelstructuur opnieuw vervolledigd wordt. Verrijk de olie bovendien met de concentraten van etherische olie die elk krachtige eigenschappen hebben en specifieke problemen kunnen aanpakken.

 

Bij een ZEN-Momentje gaan we je haar verzorgen voor het wassen.

Vooraleer shampoo te gebruiken, brengen we een intens herstellende en verzorgende treatment aan op droog haar.

Waarom? Omdat de actieve bestanddelen dan veel beter worden opgenomen in vergelijking met nat haar.

De behandeling bestaat uit een basisolie die het haar herstelt. Deze olie wordt daarna verrijkt met Aromactifs of Aromasynergies om de treatment volledig te personaliseren, speciaal voor jou. 

Een moment vol wellness en ontspanning, gewoonweg bij de kapper. Zalig!

 

Revitalizer Magic Oil Treatment REPAIR.

Deze mix van plantaardige en etherische oliën is perfect geschikt om vermoeid haar te doen herleven. 

Je haar zal opnieuw sterk zijn, zijdezacht aanvoelen en enorm glanzen. Naast het haar voeden, zal Repair bovendien ook het evenwicht van je hoofdhuid herstellen. Een perfecte combo voor wie op zoek is naar een boost. Op zoek naar een behandeling op maat? Combineer dan deze treatment met Aromactifs en/of Aromasynergies om te personaliseren voor jouw haar- en hoofdhuidtype.

 

Revitalizer Organic oil Treatment RENOVATOR.

Deze behandeling heeft een ultra intense werking en is dus geschikt wanneer je op zoek bent naar een zeer diepgaande treatment voor vermoeid haar.

De mix is een bron van weldaad voor zowel het haar als de hoofdhuid. Het herstelt het haar enorm diepgaand, waardoor het versterkt wordt, zijdezacht aanvoelt en extra zal glanzen. Personaliseer bovendien met Aromactifs en/of Aromasynergies en pas de treatment aan jouw haar- en hoofdhuidtype aan.

 

Opleiding gevolgd haarvriendelijke kapper