Fase Herstellen - Regenererende en herstellende oliën 

Serum Pur Natural

"Ontdek het geheim voor prachtig haar met het revolutionaire serum van Hairborist! Deze droge olie, samengesteld uit 100% natuurlijke plantaardige oliën, omhult je haar met een beschermende laag.

🌿 Jojoba olie

🌿 Argan olie

🌿 Macadamia olie

Zo blijft je haar beschermd tegen uv-stralen, zeewater, chloor, wind en andere dagelijkse stressfactoren. Het resultaat? Sterker haar dat zijdezacht en soepel aanvoelt, zonder het te verzwaren. Geef je haar de verzorging die het verdient!

→ Beschermt het haar

→ Laat het haar zijdezacht aanvoelen

✓ Geschikt voor alle haartypes

⭐Gecertificeerd door Ecogarantie

 

Herstellende behandeling voor droog haar.

Dit complex van weldadige plantaardige oliën, verrijkt met etherische oliën van atlasceder en rozemarijn, is een ongelooflijk voedende verzorging voor het haar. De olie wordt voor het wassen aangebracht op droog haar, waardoor het effect veel krachtiger is.

→ Voedt het haar intens

→ Herstelt de haarvezel

✓ Geschikt voor alle haartypes

 

Intense herstellende behandeling voor extreem droog haar.

Renovator is een regenererende behandeling die bestaat uit een selectie van unieke en rijke plantaardige oliën die afkomstig zijn van 100% biologische landbouw. De olie is bovendien verrijkt met etherische oliën die, dankzij de sterke concentratie, van hoogstaande kwaliteit zijn. Deze herstellende treatment kan aangebracht worden op droog haar voor het wassen, zodat de actieve principes maximaal worden opgenomen. 

→ Voedt het haar extra intens

→ Herstelt de haarvezel

✓ Geschikt voor alle haartypes

⭐ Gecertificeerd door Ecogarantie

 

Intense Maskers

Biologisch detox masker om onzuiverheden te verwijderen.

Mask is een zuiverend masker met groene klei, jojoba olie en etherische olie van atlasceder, rozemarijn en tea tree. Wanneer het masker start met opdrogen, absorbeert het de onzuiverhedenen overtollige talg. Dankzij de verrijking met etherische olie kan mask de huid en hoofdhuid in alle zachtheid purificeren.

→ Verwijdert overtollige talg

→ Verwijdert chemische residuen

→ Zuivert de hoofdhuid

✓ Geschikt voor alle haartypes

⭐ Gecertificeerd door Ecogarantie

 

Intense verzorgend en voedend masker.

Karite is een combinatie van seaboter en ingrediënten met hydraterende eigenschappen. Dankzij deze rijke mix zal Karite zelfs de meest beschadigde haarvezels herstellen en ze nieuw leven inblazen. 

→ Voedt het haar extra intens

→ Hydrateert het haar

→ Herstelt de haarvezel

✓ Geschikt voor droog haar

⭐ Gecertificeerd door Ecogarantie

Fase reinigen - Zacht en PH-Neutrale shampoos

Shampoo geschikt voor chemisch gekleurd haar.

Kleur je je haar met chemische haarverf? Dat weet je waarschijnlijk ook dat dit ervoor kan zorgen dat de haarvezel gevoeliger, droger en breekbaarder wordt. Chemisch behandeld haar vraagt om speciale aandacht en zorg. Een shampoo moet het haar namelijk intens kunnen reinigen, zonder het te beschadigen. De formule van Color Clean werd dan ook met de nodige aandacht samengesteld, om aan deze noden te voldoen.

→ Aangepast voor chemische kleuring

→ pH-neutraal: wast op een respectvolle manier

✓ Geschikt voor chemisch behandeld haar

⭐ Gecertificeerd door Ecogarantie

 

Voor frequent tot dagelijks gebruik.

De natuurlijke formule op basis van aminozuren en suikerderivaten wast het haar zeer grondig, maar heeft toch een zachte aanpak. Dit maakt Daily Clean ideaal voor haar dat frequent tot dagelijks gewassen wordt. De shampoo zorgt voor verfrissing en laat het haar licht aanvoelen.

→ Kan dagelijks gebruikt worden

→ Optimale pH-waarde voor de huid: wast op een respectvolle manier

✓ Geschikt voor normaal haar

⭐ Gecertificeerd door Ecogarantie

 

Fase ontwarren - hydraterende conditioners

Conditioner geschikt voor chemisch gekleurd haar.

Kleur je je haar met chemische haarverf en ben je op zoek naar een aangepaste conditioner? Ontdek dan Color Care, want chemisch behandeld haar heeft specifieke noden en vraagt om ultra voedende producten om de kleur mooi te houden. Color Care is een conditioner die daaraan voldoet. Dankzij deze verzorging zal je haar herleven en een ultieme glans bereiken.

Geeft glans aan het haar

Sterk voedend

→ Sluit de haarschubben en ontwart het haar

Geschikt voor chemisch gekleurd haar

 

 

Biologische conditioner voor breekbaar haar.

Deze intens voedende en hydraterende conditioner is geschikt voor breekbaar en gevoelig haar dat bijzondere aandacht nodig heeft. de zachte en rijke crème, die heerlijk geurt dankzij de etherische oliën, zorgt ervoor dat het haar opnieuw gezond wordt. Bovendien zal het haar minder pluizen, valt het soepeler, glanst het meer en voelt het zijdezacht aan.

→ Geeft glans aan het haar

→ Sterk hydraterend en voedend

→ Sluit de haarschubben en ontwart het haar

→ Geschikt voor breekbaar haar

⭐ Gecertificeerd door Ecogarantie

 

Zachte conditioner voor dagelijks gebruik.

Daily Care is onmisbaar na elke wasbeurt. De zachte samenstelling sluit de haarschubben zonder het haar te verzwaren, waardoor de conditioner dagelijks kan gebruikt worden. dankzij de rijstproteïne voelt het haar bovendien zijdezacht aan, is het eenvoudig te ontwarren en krijgt het een ongelooflijke glans.

→ Geeft glans aan het haar

→ Sterk hydraterend

→ Sluit de haarschubben en ontwart het haar

✓ Geschikt voor normaal haar

 

 

Fase stylen - unieke stylingsproducten